Over ons
Home 
Nadere informatie 
Over ons 
Contact 
Mailformulier 

 

Over ons:

 

Het andere schoolreisje is een idee van

Nelleke Tanja.

 

 

"Al jaren is mijn grote passie het organiseren van zomerkampen, weekenden, kinderactiviteiten en dagjes uit voor kerkelijk jeugdwerk. Daarbij is elk kind welkom. De nadruk ligt op gezellig met elkaar  een week of dagdeel ontspannende activiteiten doen zoals bosspelen, handenarbeid en kleiner spel binnen. Daarbij geeft een thema, zoals sprookjes of een land een extra dimensie aan de week of dag.

Mijn archief met spelen en mijn ervaring is inmiddels zo uitgebreid dat ik ook voor schoolreisjes en verjaardagen een “programma anders dan anders” te bieden heb. En daarbij vind ik het heerlijk om zo’n dag te organiseren, inclusief een lekkere lunch.

Ook voor kleuters zijn er programmamogelijkheden.

Ik weet een aantal leuke locaties om er een dag heerlijk uit te zijn. Bij slecht weer kan het programma, aangepast, gewoon doorgaan.

Ik heb geen kant-en-klaar programma, omdat ik de inbreng van de leerkracht mogelijk wil houden. Daarin kan bijv. met een thema gewerkt worden, dat op school net aan de orde is geweest. Na bespreking met hem of haar zal ik een volledig uitgewerkt programma aanbieden."

Copyright (c) 2010 Seasight Productions. All rights reserved.